Despre noi

Suntem o echipa tanara pe piata romaneasca, cu un colectiv de profesionisti energici si ambitiosi, animati de dorinta de a oferi calitate reala pentru serviciile prestate, respect si responsabilitate fata de client prin practicarea unor preturi competitive.

Cu o experienta de 20 de ani, societatea GILDA GALATI infiintata in anul 1992 va ofera posibilitatea de a cumpara piese din dezmembrari intr-un mod rapid si sigur.

In domeniul piese auto dezmembrari ne situam pe piata intr-un loc fruntas reusind cu succes sa acoperim nevoia de piese auto second hand pentru clientii nostri. Suntem cel mai mare parc auto din judetul Galati cu peste 2500 de masini.

Suntem preocupati sa asiguram o gama mare de piese masini la o calitate buna si un pret corect.

Va sugeram sa ne contactati pentru a obtine detalii legate de orice piesa.

Suntem certificati/autorizati pentru urmatorii 10 ani in vederea dezmembrarii oricarui tip auto.

Site-ul http://gildagalati.ro este un material de informare si comunicare online cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii companiei.

Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata.

Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

Misiunea noastra

Ajutam partenerii nostri in indeplinirea obiectivelor lor oferind nu doar executia unor servicii, ci solutii complete si corecte pentru rezolvarea nevoilor lor.
Construim si mentinem parteneriate de durata cu clientii si asiguram satisfactia acestora pe termen lung.
Demonstram credibilitate prin indeplinirea tuturor angajamentelor pe care ni le asumam.

Valorile noastre

Orientarea spre client
Suntem atenti la necesitatile si problemele clientilor si raspundem cu promptitudine si seriozitate la solicitarile acestora. Cautam solutii fiabile care sa consolideze relatii de parteneriat durabile.

Eficienta si flexibilitate
Actionam cu maxima eficienta asigurand clientilor nostri cel mai scurt timp de rezolvare a cerintelor. Totodata, suntem flexibili in solutionarea fiecarui caz in parte, astfel incat clientul sa resimta minum de birocratie.

Spiritul de echipa
Stim ca numai prin eforturi si interese comune ale celor implicati se vor obtine rezultate bune. Contati pe sprijinul nostru in realizarea obiectivelor Dvs !

Integritate
Respectam normele si uzantele domeniului in care activam, cat si pe cele ale eticii profesionale.